Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako dokonalý vlasový chameleon s věčným úsměvem na rtech se letos na jubilejním 75. ročníku filmového festivalu v Cannes prezentovala herečka Andie MacDowell (64). Ta je zářným důkazem, že i v přísném Hollywoodu je možné vykašlat se na plastiky, liftingy a dokonce i barvu na vlasy a být sama sebou i s přibývajícím věkem.

Dáma proslulá svými hustými kadeřemi oslnila hned několikrát. V pátek všechny odrovnaly společně s kolegyní Helen Mirren (76) tanečními kreacemi, které spontánně předvedly při jejich setkání na červeném koberci před premiérou snímku Matka a syn.

Obě jsou letité přítelkyně a ohledně přirozeného stárnutí razí stejné heslo. Ani jedné to přitom neubírá na atraktivitě ani na rolích. Ba přesně naopak. Především Helen jde z role do role, za něž i dnes získává řadu hereckých ocenění.

A zatímco vedle uhlazené Mirren pohazovala MacDowell bohatou kšticí, na závěrečný ceremoniál vlasy nechala stáhnout z obličeje a vlny ukočírovat dozadu. Bodovala i zelenou róbou sladěnou s originálním make-upem a kamínky pod očima.

Hvězda snímků Na hromnice o den více, Čtyři svatby a jeden pohřeb nebo Objekt krásy do Cannes dorazila podobně jako Eva Longoria také díky spolupráci se známou značkou vlasové kosmetiky, jejíž tváří je už od roku 1986.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám