Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglická herečka Lily James (33) se natolik osvědčila svým ztvárněním sexbomby Pamely Anderson v seriálu Pam & Tommy, že si nejspíš střihne rovnou další věhlasnou sexbombu Annu Nicole Smith. V právě připravované biografii o nechvalně proslulé blondýnce, která předčasně zemřela ve svých devětatřiceti letech, má ztvárnit opět hlavní roli.

Film, jenž vytvářejí Patrik Simpson a Pol Atteu – dva nejlepší přátelé modelky, jež se proslavila sňatkem s o 63 let starším miliardářem J. Howardem Marshallem, údajně sáhli právě po Lily James.

Ta v minisérii o divokém soužití Pamely Anderson a Tommyho Leeho sklízí chválu, a jak názorně předvedla, dokáže se před kamerou pořádně odvázat. V seriálu nebyla nouze o pikantní záběry včetně divokých sexuálních scén.

Třiatřicetiletá rodačka ze Surrey přitom v minulosti dostávala role spíše opačného rázu, proslavila se například jako Popelka ve stejnojmenném snímku z roku 2015, kde zazářila po boku Richarda Maddena, Cate Blanchett nebo Heleny Bonham Carter.

Reklama

Další články

Načítám