Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Iveta Vítová (40) se měla za dva měsíce vrátit do práce, ale bude si prodlužovat mateřskou. Na péči o své děti Anetku a Matěje je po rozpadu manželství sama. Proto se návrat na obrazovky televize Nova, kde moderovala hlavní zprávy, odkládá.

"Mám mateřskou na rok, za dva měsíce mi končí a bude se to řešit. Věřím, že mi na Nově vyjdou vstříc a o rok si to prodloužím. Teď není vůbec reálné se do televize vrátit. S Matýskem to teď nejde," řekla Super.cz Vítová.

Od manžela se i s dětmi odstěhovala a je na vše sama. "Když se vrátím do práce, musela bych řešit chůvu. Přála jsem si druhé dítě, abych si ho užila, vypiplala si ho. Bylo by mi to líto. Nechci, aby moje dítě vychovával někdo cizí. Navíc bych vydělané peníze dala chůvě. A to by postrádalo smysl," vysvětluje.

Co se týče financí, využívá hlavně peněz, které má našetřené. "Zatím mám mateřskou, úspory a uvidíme, jak to bude dál. Díky Instagramu mám spolupráce na věci, které používám. Ale neberu vše, neberu všechno za každou cenu," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám