Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejznámější slovenská influencerka se brzy stane maminku. Na svůj požehnaný stav si Zuzana Plačková (30) už stihla udělat nejednu vzpomínku. A tentokrát se účastnice reality show Hotel Paradise rozhodně nedržela při zemi.

Své rostoucí bříško totiž zdokumentovala v rouše Evině. „Čeho je moc, toho je příliš,“ okomentovala Slovenka snímek, na kterém pózuje před zrcadlem v koupelně a na sobě nemá vůbec nic.

S manželem René Strauszem, s nímž jsou svoji od roku 2015, se těší na prvního potomka. Zda to bude holčička nebo chlapeček zatím Plačková neprozradila. „Zatím nevíme, pohlaví se dozvíme na baby shower za měsíc,“ dodal slovenská influencerka, která zažívala ještě před pár měsíci krušné chvilky.

V září loňského roku ji policie zadržela a vyšetřovala je spolu s manželem v souvislosti s drogovou kauzou. Nedávno bylo jejich stíhání a obvinění zrušeno. Influencerka si tak opět užívá svůj okázalý život plný luxusu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám