Hlavní obsah
Článek

Meghan Markle (42) ve čtvrtek přijela do texaského města Uvalde, kde v úterý před polednem došlo k tragické střelbě na základní škole, po níž zůstalo 21 obětí, především dětí. Během soukromé cesty chtěla uctít jejich památku u improvizovaného památníku s kříži se jménem každého, kdo šílený masakr způsobeným osmnáctiletým útočníkem Salvadorem Ramosem nepřežil. Puget bílých růží pak položila před kříž s nejmladší obětí, jímž se stal teprve osmiletý Uziyah Garcia.

Není jasné, zda s Meghan cestoval i její manžel princ Harry, ale nebyl viděn u památníku, ani v centru pro dárcovství krve, kam se později Markle přenusunula a tamním zaměstnancům darovala jídlo, které bylo připraveno pro všechny, kteří se účastnily akce zaměřené na darování krve.

Markle před cestou neoslovila žádná média, ale u památníku bylo přítomných několik fotografů. Byla neformálně oblečená v džínách a tričku s kšiltovkou na hlavě. Doprovod jí dělal pouze bodyguard Alberto Alvarez, který kdysi pracoval i pro Michaela Jacksona.

Zda má v plánu Meghan navštívit i svého otce, jenž v pondělí prodělal mrtvici a momentálně je hospitalizovaný v nemocnici Chula Vista v Kalifornii, zatím není známo. Klinika je však vzdálena jen několik hodin cesty autem od jejího bydliště s Harrym v Montecitu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám