Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda Rolling Stones Ronnie Wood dokazuje, že věk je jen číslo. Ačkoli 1. června oslaví 75. narozeniny a za sebou má dvojitý boj s rakovinou, cítí se prý na devětadvacet let a jako znovuzrozený. Jednou z příčin je bezesporu i rockerova krásná a výrazně mladší manželka Sally.

V roce 2017 svedl boj s rakovinou plic. Wood byl silný kuřák, kouřil 25 až 30 cigaret denně dlouhých 54 let. Podstoupil částečné odstranění plíce a v roce 2018 oznámil, že je vyléčený. O tři léta později, v době lockdownu, s nemocí bojoval znovu. Zprávu oznámil, když už měl všechny výsledky opět v pořádku.

Wood nezastírá, že obrovskou vzpruhou a motorem do života je pro něj mladá rodina. S manželkou Sally (44) má pětiletá dvojčata, dcery Gracie a Alice. „Život mi dal příležitost v tomto věku znovu vychovávat holky. Mé starší děti už odrostly a po domě mi běhají dvě malé. Alice a Gracie a jejich matka jsou požehnáním,“ řekl magazínu Esquire.

Před Sally byl šestadvacet let ženatý s Jo Wood, (rozvedli se v roce 2011), s níž vychoval tři potomky, dceru Leah (42) a syny Jamieho (46) a Tyroneho (37). Svou nynější ženu si vzal po půl roce randění v Londýně.

„Všichni jsme posedlí věkem, mládím. Ale je to jen číslo. Skutečně se cítím na 29 let,“ dodal legendární hudebník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám