Hlavní obsah
Článek

Novým vztahem s talentovaným hudebníkem Bobbym Wootenem III. (33) se sice Katie Holmes (45) už nějaký čas netají, ale na společenskou akci jej dosud nevzala. Pro jejich debut na červeném koberci si vybrali ples The Moth Ball v New Yorku.

Jubilejní 25. ročník akce, již hostí David Byrne, si dvojice náramně užila. Zamilované pohledy mezi mini nebraly konce a vzájemnou náklonnost projevovali neustálými letmými dotyky a úsměvy. Byla na ně zkrátka radost pohledět.

Katie oblékla žluté šaty, které na ní jako na brunetce krásně vynikly, její partner vsadil na černou košili a petrolejový oblek. Společně tak vytvářeli příjemnou barevnou harmonii.

Páreček byl poprvé spatřen v družném objetí a při polibcích začátkem měsíce, kdy se vodili po Central Parku. Bobby, jenž je nadaným muzikantem a kytaristou, navázal vřelé vztahy již i s hereččinou maminkou, s níž se družně objímal během jejich setkání. Držíme palce, aby to tentokrát herečce z Dawsonova světa či filmů Skvělí chlapi a Telefonní budka klaplo!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám