Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno se Gabriela Partyšová (45) pochlubila svou dokonalou zahradou, tentokrát dala moderátorka na odiv své vysportované tělo. V plavkách si totiž užívala sluneční paprsky právě doma na zahradě. Ta je pro moderátorko místem oázy a klidu.

A přestože letní teploty naplno ještě neodstartovaly, Gábina se může chlubit snědým opálením jako od moře. To má díky práci kolem domu a na zahradě, kde tráví nejvíce času. „Je to tady pro mě oáza, moje nejoblíbenější místo je vzadu za domem, jsou tam nádherné sekvoje, které miluji,“ svěřila se Super.cz moderátorka, která pravidelně sportuje.

To přináší své ovoce a v plavkách se může chlubit štíhlou figurou. A zatímco nyní, chytá bronz ještě u sebe doma, zanedlouho plánuje vyrazit za hranice. „Pojedeme do Atén, chceme se tam podívat na památky, to bude koncem školního roku. Pak se nalodíme na řecké ostrovy,“ dodala Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám