Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Honza Dědek (50) je už přes rok šťastně zadaný. Se svou přítelkyní Terezou (42) vyrazil už několikrát do společnosti a nyní poskytli první společný rozhovor. Zamilovaný pár jsme potkali na zámku Loučeň, kde moderátor natáčel znělku k letním dílům své populární talk show, a jeho půvabná partnerka na místě nesměla chybět.

„Natáčíme znělku pro devět speciálních pohádkových dílů 7 pádů, které se letos v létě odehrají na zámcích a na jednom hradě,“ svěřil se nám moderátor. „Přišla jsem se dnes podívat, protože krom Malostranské besedy, jsem ho takhle v akci nikdy neviděla,“ řekla nám půvabná Tereza.

V průběhu natáčení se v romantickém prostředí zámku odehrávala svatba, nabízela se tak otázka, zda zamilovaný pár už také svatbu neplánuje a nebude během natáčení 7 pádů Honzy Dědka hledat právě to nejvhodnější místo. „Mám na to devět večerů, kdy o tom mohu přemýšlet,“ řekl nám moderátor a jeho partnerka s úsměvem dodala: „Já předpokládám, že si nějakou lokalitu vyhlídne.“

„Původně chtěla někde na louce a teď už jsme u zámku, to jsem rád, že ty znělky netočíme někde v královský palácích,“ dodal s humorem Honza Dědek a prozradil, že spolu s partnerkou již bydlí, ale o svatbě se ještě úplně nebaví. Co dalšího nám zamilovaná dvojice o společném soužití prozradila a jak si Tereza zvykla na zájem médií, se podívejte v našem rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám