Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všechny jeho exmanželky jsou krásné a úspěšné herečky, Tom Cruise (61) má na ženy výjimečný vkus. Se třetí ženou Katie Holmes (45) se herec rozvedl v roce 2012 po šesti letech manželství, druhé manželství s Nicole Kidman (56) trvalo jedenáct let (1990-2001) a první svazek s Mimi Rogers (66) skončil po třech letech v roce 1990.

Zatímco o Holmes a Kidman média pravidelně a hojně informují, Rogers v tomto směru zůstává trochu v pozadí. Přitom je velice aktivní herečkou a také krásnou a šarmantní ženou. V úterý se zúčastnila předávání cen Gracie, které se udělují ženám v médiích a zábavním průmyslu.

V tom se ona sama pohybuje už od počátku osmdesátých let a na kontě má přes sedmdesát filmových rolí a na dvě desítky seriálových. Fanoušci ji mohou znát například ze seriálů Akta X, Námořní vyšetřovací služba nebo Bosh.

Herečka je potřetí vdaná. Jejím prvním manželem byl Jim Rogers, druhým Cruise a od roku 2003 je vdaná za Chrise Ciaffu. Ve vztahu jsou ale už od roku 1990. Sama herečka žertovala, že po 13 letech a dvou dětech se vzali jen proto, aby měli s manželem nárok na členství v country klubu.

Podle dostupných informací to byla právě Rogers, která Cruise přivedla ke scientologii. Sama náboženství později opustila, uvádějí zahraniční média.

Reklama

Další články

Načítám