Hlavní obsah
Článek

Kolumbijská kráska Sofía Vergara (51) nepřestává udivovat tím, jak bezchybnou image si i s přibývajícími léty udržuje. Ač za necelé dva měsíce oslaví kulatiny a je maminkou už třicetiletého syna, nad jejími fotkami v plavkách kroutí hlavou nejen její fanoušci, ale i ostatní celebrity, které ji sledují.

Naposledy vyrazila všem dech o víkendu, kdy se podělila o pár záběrů od bazénu, kde chytala bronz v leopardích plavkách Dolce & Gabbana. Komentáře se nesou vesměs v jednotném duchu. Lidé ji nazývají bohyní a většinou se pozastavují nad tím, jak je vůbec možné, že je stále tak úžasná.

Například neméně krásná, ale o více než dvacet let mladší modelka Charlotte McKinney napsala: „Nereálné“ a přidala smajlíky se srdíčky místo očí. Její herecká kolegyně ze seriálu Taková moderní rodinka Sarah Hyland zase konstatovala pouze výstižně: „DĚLÁŠ SI ZE MĚ SRANDU?!?!??“

Není divu, že tvůrci zmiňovaného seriálu si Vergaru hýčkají, a tak si už několik let drží post nejlépe placené televizní herečky. V posledním roce se objevila dokonce na vrcholu žebříčku Forbesu nejlépe placených hereček vůbec. Za jedinou epizodu seriálu, kde ztvárňuje Glorii Delgado-Pritchett, inkasuje 500 tisíc dolarů, v přepočtu 11,5 miliónu korun.

Jejím manželem je od roku 2015 americký herec Joe Manganiello (45), s nímž tvoří jeden z nejkrásnějších párů Hollywoodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám