Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka ze zlaté éry Naomi Campbell (53) je názorným příkladem, že čas neměří všem stejně… Ani ona si nenechala ujít jubilejní 75. ročník filmového festivalu v Cannes a na červeném koberci se objevila při slavnostním uvedení jihokorejského snímku Decision to Leave (Heojil Kyolshim).

Naomi, která do Cannes vzala i svou roční dcerku, vynesla honosnou róbu Valentino z kolekce Haute Couture pro letošní rok, zdobenou peříčky, jejíž střih nedovoloval obléci si podprsenku. Modelka ovšem dokázala, že ani po padesátce rozhodně žádnou oporu nepotřebuje a postavu i sametovou pleť má jako zamlada.

Na červeném koberci se před premiérou zmiňovaného dramatu blýskla i půvabná portugalská modelka Sara Sampaio 30), ta pro změnu zvolila červenou róbu ze skládané látky, v níž odhalila dekolt, ramena a celou nožku. Trumfnout zkušenou kolegyni v přízni fotografů bylo ale pro tentokrát opravdu téměř nemožné...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám