Hlavní obsah
Článek

Dáda Patrasová (67) měla autonehodu. Hvězda dětských srdcí dle policie bourala v pondělí odpoledne v Praze, přesně v den 79. narozenin jejího manžela Felixe Slováčka (80). Při nehodě naštěstí nebyl nikdo zraněn. Podle prvních informací to vypadalo, že byl její muž na sedadle spolujezdce, ten to však později vyvrátil s tím, že k nehodě pouze doběhl.

Řidička autem narazila do betonové zábrany s dopravním značením a zaparkovaného auta. Na místě zasahovala policie i hasiči.

„Kolem půl třetí jsme přijali oznámení o dopravní nehodě na Benešovské ulici. Řidička měla nabourat do zaparkovaného auta a následně do zátarasů. Na místě se odmítla podrobit dechové zkoušce, okolnosti vyšetřujeme,“ řekl Super.cz mluvčí policie Jan Daněk.

Patrasová a Slováček se chystali na zítřejší oslavu. Narozeniny plánuje Slováček slavit s rodinou a přáteli. Dáda rozhodně neměla chybět, neboť nedávno obnovili vztah.

Není to poprvé, co měla Patrasová autonehodu. 26. prosince 2018 bourala na pražských Vinohradech a nadýchala 2,5 promile. I tehdy se nehoda obešla bez zranění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám