Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Pavlína Ďuriačová (33) se po narození syna už naplno vrhla do práce. Roli maminky si naprosto užívá a objeví se v ní nově i na divadelních prknech. V novém muzikálu Maminy, si ale zahraje zasloužilou matku pěti dětí.

„Budu hrát paní, která má pět dětí a má suchý sarkastický humor. Pět dětí bych nechtěla, mám jedno, a to vydá za pět,“ svěřila se Super.cz se smíchem zpěvačka, která se objeví v novém představení Divadla Lucie Bílé. Jak sama přiznala, skloubit mateřství a práci na jevišti není jednoduché.

„Je to náročné, když jsem z Adámkem doma, tak jsem šťastná máma, ale stýská se mi po divadle a když jsem v divadle, tak se mi stýská po Adámkovi, skloubit to, je hrozně náročné,“ prohlásila zpěvačka na tiskové konferenci, která byla v duchu růžové. A přestože Pavlínu většinou potkáváme jen v černé barvě, i ona našla v šatníku pár barev.

„Jsem black lady a najít pro mě růžové šaty je nadlidský úkol. Naštěstí na mě tyhle vypadly ze skříně. Měla jsem je naposledy před těhotenstvím, ale vešla jsem se do nich,“ svěřila se zpěvačka, která se touží vrátit na váhu před těhotenstvím, kdy zhubla neuvěřitelných 62 kilo. „Makám na tom, něco dolů šlo, ale zbývá mi ještě 7 kilo, abych byla na váze jako před porodem,“ dodala Pavlína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám