Hlavní obsah
Článek

Zatímco její sestra Kourtney se připravuje na velkou italskou svatbu, Kim Kardashian (43) vzpomíná na exotické dovolené. S fanoušky sdílela snímek, kterým připomněla, která žena ze slavného klanu poutá nejvíc pozornosti.

Na fotce je Kim v bikinách, jejichž spodní díl tvoří jen kousek látky a téměř neviditelné šňůrky. Křivek hvězdy sociálních sítí se fanoušci nemohou nabažit a hromadně jí vzkazují, že je krásná a sexy.

Největším obdivovatelem Kim je aktuálně o třináct let mladší komik Pete Davidson (30), s nímž si začala po ukončení vztahu s rapperem a otcem svých dětí Kanyem Westem (46). Ten rozchod nenesl dobře, několikrát Kim slovně napadl, stejně tak Davidsona, veřejně svou expartnerku také prosil k návratu.

Po rozchodu s Kim byl spojován s herečkou Julií Fox, aktuálně je vídán po boku modelky Chaney Jones, která je mladší kopií slavné Kim.

Klan Kardashian-Jenner se aktuálně sjíždí do Itálie, kde proběhne svatba nejstarší ze sester Kourtney. Za bubeníka Travise Barkera se provdá na hradě v Portofinu. Půjde už o třetí ceremoniál slavného páru. Sliby si vyměnili nejdříve v Las Vegas a poté oficiálně v soudní budově v Santa Barbaře. Obě veselky proběhly bez účasti širší rodiny.

Reklama

Další články

Načítám