Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (57) nejen rozšiřuje repertoár svého divadla, ale také svého šatníku. Na tiskové konferenci nového muzikálu Maminy se objevila v růžové. A nutno říct, že v sexy šatech jí to neuvěřitelně slušelo.

„Budu hrát Tinu, je to muzikál o čtyřech kamarádkách, jedna je těhotná a tři ji radí,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která ztvární titulní roli v novém představení. „Já hraji tu, která zůstala na děti sama, musí se s tím smiřovat a také s tím, že má postavu jinou, než by si přála. Je to vtipné a zábavné,“ prozradila zpěvačka, která svou postavu rozhodně řešit nemusí.

V růžových šatech na knoflíčky, které sotva držely bujný dekolt, předvedla útlý pas, který ještě vyzdvihla černým korzetem. „Každá ženská, i ta nejhubenější má pocit, že má kilo navíc. I já mám pocit, že by věci mohly vypadat ještě líp, a taky na tom pracuji,“ prozradila zpěvačka, která novou inscenaci na scéně svého divadla uvede během září.

„Chtěla jsem, aby se to trochu odlišilo a abychom ukázali, že děláme něco jiného než Láska je láska, což je barva červená. Teď jsme podle našeho titulního plakátu růžové,“ dodala Lucie, která se na jevišti bude potkávat například s Ivou Pazderkovou, Pavlínou Ďuriačovou nebo Markétou Schimmerovou Procházkovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám