Hlavní obsah
Článek

Pokud si ještě v záplavě partnerů britské modelky Katie Price (45) vzpomenete na její manželství se zpěvákem Peterem Andrem, možná si vybavíte i to, že společně počali dvě děti s netradičními jmény. Dnes již šestnáctiletý Junior a čtrnáctiletá Princess Tiaamii (česky Princezna Tiaamii) přišli tatínka podpořit v úterý večer před divadlo Dominion na londýnském West Endu, kde Peter vystupuje v muzikálu Pomáda.

Zatímco se devětačtyřicetiletý zpěvák podepisoval fanouškům, děti po jeho boku trpělivě čekaly a na davy lidí se usmívaly. Od dětství kudrnatá Princess předvedla svou hřívu loken, kterou by jí mohla závidět lecjaká opravdová princezna.

Zpěvák hitu The Mysterious Girl byl s modelkou známou z pánských časopisů ženatý v letech 2005 až 2009. Se svou druhou ženou Emily MacDonagh, s níž je v manželství od roku 2015, má ještě další dvě děti. Dceři Amelii je osm a synovi Theodorovi pět let.

Z maminčiny strany mají pak Junior s Princess ještě staršího bratra Harveyho, jenž je slepý, trpí autismem a PWS syndromem. S exmanželem Kieranem Haylerem má Katie ještě syna Jetta Rivieru Haylera (8) a dceru Bunny Hayler (7).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám