Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ač je to při pohledu na ni k nevíře, herečka a zpěvačka Natalia Oreiro právě dnes slaví 45. narozeniny. Narodila se 19. května 1977 v uruguayské metropoli Montevideu. Hvězdou se nestala jen v Latinské Americe, ale především díky účinkování v telenovele Divoký anděl se na přelomu milénia stala populární napříč kontinenty. Obrovskou fanouškovskou základnu měla i v Česku, kam několikrát zavítala.

Natalia se již od dětství objevovala v reklamách a chodila na kurzy herectví. Poprvé se výrazně zapsala do povědomí jednou z hlavních rolí v seriálu 90-60-90 modelos, následovaném rolí v Ricos y Famosos. Roku 1998 přišla klíčová role Milagros v Divokém andělu s argentinským kolegou Facundem Aranou. S tím se setkala ještě například v roce 2006 během natáčení dalšího seriálu Sos mi vida.

Kromě uruguayského má herečka i její syn pojmenovaný Merlín Atahualpa Mollo Oreiro rovněž ruské občanství, které Oreiro obdržela od prezidenta Vladimira Putina. Loni v listopadu na ruské ambasádě rovněž převzala ruský pas.

V zemi je Oreiro mimořádně populární, často zde vystupovala a účastnila se televizních show. Natočila také několik svých písní v ruské verzi. V roce 2014 absolvovala po zemi turné s názvem Nasha Natasha.

Nicméně Oreiro se hned druhý den po začátku invaze na Ukrajinu k situaci vyjádřila na svém instagramovém účtu ve stories sdílením kresby dvou lidí zahalených do vlajek obou zemí. Zároveň přidala obrázek dvou holubic symbolizujících mír a vzkaz „Chceme mír“.

Reklama

Další články

Načítám