Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená herečka Kristýna Leichtová (38) je dvojnásobnou maminkou. V srpnu 2018 na světě přivítala dcerku Dorotku, v červnu 2020 pak rodinku rozšířila Rozárka. Vedle mateřských povinností se herečka už opět vrátila do práce a zvládá vše skloubit.

A stejně jako ostatní maminky někdy řeší svou postavu po narození dcer. Svým tělem, na které je náležitě pyšná, se nyní pochlubila jen v prádle a popsala svou cestu k sebelásce.

„Moje úžasné tělo! Dokonalé! Krásné. Silné! To přijmutí sebe sama je fakt náročná cesta. Já vím, že to mé tělo není ideál,“ svěřila se herečka, která zapózovala před objektivem v kalhotkách a podprsence.

„Ani já se sama sobě občas nelíbím. Říkám si: zamakej, budeš na tom jako ostatní! Zhubni, budeš mít víc serióznější práce. A hele, nic! Je mi to najednou jedno. Koukněte mi na zadek v kalhotkách, na nedokonalé břicho a na prsa v hezké krajkové podprdě. Jsme, jaké jsme. Dokážeme víc, než ukážeme. My to o sobě víme, my to o Vás víme,“ dodala hrdě herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám