Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve skvělé náladě a s úsměvem na rtech. Tak se objevila Veronika Žilková (62) na tiskové konferenci nového hit muzikálu z písní skupiny Olympic. Že by prožívala těžké životní období po rozchodu s Martinem Stropnickým, na herečce rozhodně nebylo vidět.

Aktuálně má spoustu práce a konkrétně na Okno mé lásky, jak se muzikál jmenuje, se velmi těší. „Budu hrát matku hlavní představitelky, která hledá svou lásku. Samozřejmě budu zpívat i tančit, bude to rockový muzikál,“ prozradila Veronika, která hýřila dobrou náladou. A jak sama přiznala, po rozpadu manželství se těší na lepší zítřky.

„Já doufám, že své těžké životní období mám za sebou a teď budu z okna lásky vyhlížet svou budoucnost,“ řekla Super.cz herečka, která se texty písní skupiny Olympic učit nemusí.

„Písničky znám velmi dobře, protože když jsem byla v prváku na gymplu, tak jsem na prvním rande a prvním koncertě v životě byla v Lucerně, kde Olympic slavili 15 let. Pro mě to byl jeden z největších hudebních a emocionálních zážitků,“ svěřila se herečka, která se na jevišti objeví po boku Adama Mišíka, rockera Pepy Vojtka nebo rapperky Sharloty.

„Ještě točím dva seriály a celovečerní film, takže zaplať pán bůh mám spoustu práce, a navíc velmi pestrobarevné práce. Ale na tohle se těším hodně, protože je tady spousta kamarádů a mnoho mladých lidí,“ dodala závěrem Žilková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám