Hlavní obsah
Článek

Na jubilejní 75. ročník filmového festivalu v Cannes už se sjela řada celebrit. V úterý proběhlo jeho zahájení, které si nenechala ujít mimo jiné herečka Eva Longoria (49), jež zavítala do francouzského města s manželem Josém Bastónem.

A zatímco na zahajovací ceremoniál zvolila rafinovanou černou prosvítající róbu a rozpustilý culík, ještě více zaujala oranžovým modelem, který vynesla na promenádu kolem Martinez Beach. Moderní kostýmek doplnila o sexy stříbrný korzetový top a sandálky ve stejné barvě. Není divu, že se manžel vedle ní dmul pýchou.

Eva má navíc podnikavou duši, a tak dokázala spojit příjemné s užitečným, když ve stejném modelu, pouze bez saka na balkoně hotelu Martinez nafotila sérii snímků pro značku L'Oréal, jejíž tváří je už řadu let. Společnost je sponzorem festivalu, a tak se jej její ambasadorky tradičně účastní. V minulosti tomu tak bylo například u Julianne Moore, Andie McDowell nebo Susan Sarandon.

Kráska, známá především ze seriálu Zoufalé manželky, přitom v březnu oslavila již 47. narozeniny. Ač má za sebou tři manželství, první dítě počala až se svým posledním mužem. Stalo se tak před třemi lety, kdy se jim narodil syn Santiago Enrique Bastón.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám