Hlavní obsah
Článek

Nové důkazy proti Amber Heard (37) v soudním sporu s jejím exmanželem Johnnym Deppem (60) nevypadají pro herečku vůbec dobře. Deppova právní zástupkyně Camille Vasquez vytáhla na obžalovanou dřívější obvinění, při němž měla již v roce 2009 uhodit svou tehdejší přítelkyni Tasyu van Rae. Zároveň měla mít Heard den po poslední hádce s Deppem pánskou návštěvu, a to v podobě kolegy Jamese Franca.

„Johnny Depp není jediný váš partner, kterého jste napadla,“ uhodila Vasquez na Heard. Tehdy byla herečka zatčena kvůli facce, kterou jí měla uštědřit. „Nikdy jsem žádného svého partnera nenapadla. Nikdy jsem nenapadla pana Deppa ani jinou osobu, s níž jsem měla romantický vztah,“ trvala na svém herečka.

Dva policisté přitom měli být svědky toho, jak Heard praštila van Rae do paže a strhla jí náhrdelník, následně byla zatčena, ale obvinění bylo rychle staženo.

Do karet jí ovšem rozhodně nehrál ani uveřejněný videozáznam z výtahu bytového domu v Los Angeles, kde herečka vlastní apartmán. Je na něm vidět, jak ji navštívil herec James Franco. Na záznamu se k ní přivine a položí jí hlavu na rameno. Soud již dříve uvedl, že Depp na Franca extrémně žárlil a byl přesvědčen, že Heard s ním měla poměr.

„Věděla jste, že pan Depp byl 22. května 2016 mimo město, že?“ ptala se Vasquez a dodala, že jeho příchod se odehrál pouhý den poté, co Heard v bytě vyměnila zámky.

„Byl to můj přítel a bydlel hned vedle. Potřebovala jsem podporu a uvítala jsem tolik přátelství, kolik jsem jen mohla dostat,“ vysvětlovala herečka, které již kvůli procesu byla vypovězena smlouva na natáčení série Aquaman a ani netuší, v jaké míře se bude vyskytovat ve finálním střihu Aquamana 2, jenž má vyjít příští rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám