Hlavní obsah
Článek

Obsazení Adély Gondíkové (50) a Ivy Pazderkové (44) do role Škopkové, kterou v legendárním filmu Zdeňka Trošky (70) Slunce, seno, jahody, ztvárnila Helena Růžičková, budilo trochu rozpaky. Obě herečky by korpulentní dámu možná ani nevyvážily. "O její váze to ale nebylo," míní Adéla Gondíková.

"S Ivou nás zkoušení baví, děláme si legraci, ale snažíme se samozřejmě držet scénáře, protože diváci umějí většinu replik nazpaměť. Já sama ty hlášky svojí postavy takhle dokonale neznala a nepamatovala si je. Ten text je jednou daný, a myslím, že docela vtipný," svěřila s tím, že se už podruhé musela potýkat s tím, že bude hrát postavu, kterou zná většina národa. V divadle totiž účinkuje také v legendárních Světácích.

S Adélou jsme si povídali i o tom, jak se tvůrci vypořádali s tím, že Škopková ve filmu celkem často fackovala syna. "Upravili jsme to tak, že dostává na zadek. A navíc si ho vycpává polštářem," ujistila nás, že snad žádné organizace na ochranu dětí nebudou mít důvod podávat žalobu kvůli násilí na dětech. V našem videu se dozvíte i to, jak herečka vychází se svými seriálovými partnery, nebo to, že zatím netuší, jak budou vypadat její kostýmy, a zda ji budou vycpávat, aby vypadala korpulentněji.

Reklama

Další články

Načítám