Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V minisérii Iveta se tvůrci snažili, aby se herci, kteří ztvárňují skutečné postavy, svým předobrazům co nejvíce podobali. Už v druhém díle byli diváci v šoku, jak je Ondřej Gregor Brzobohatý (41) podobný Ladislavu Štaidlovi, kterého hraje, možná víc než otci Radoslavovi Brzobohatému (†79).

"Samotného mě to překvapilo, a dokonce jsem to dával i na Instagram, že si budu muset hluboce pohovořit s mojí maminkou. Přišlo mi to, když jsem viděl ty fotky, ale také už když mi holky maskérky upravily obočí a já se snažil si toho Láďu trošku nakoukat, abych měl přimhouřené oči jako on, a také nějaká ta gesta, která si pamatuji z dětství, protože jsme se jako rodiny znali," řekl Super.cz Ondřej.

"Ta podoba z nějakých profilů je opravdu velká. Minule jsme se o tom s mámou bavili a ona se strašně smála. Nicméně já v té podobě nezapřu ani tátu," doplnil, i když v našem videu zažertoval, čí podoba se na něm časem ještě projeví...

Reklama

Další články

Načítám