Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Divadlo až na výjimku v podobě představení Elefantazie v Městských divadlech pražských Tomáš Klus (37) dlouho nehrál. Nyní se na prkna, která znamenají svět, vrací nejen jako aktér, ale i jako autor hudby k muzikálu Jana Svěráka Branický zázrak v Divadle Na Fidlovačce.

"Jsem jako v Jiříkově vidění, protože ty písničky se mi poprvé v životě zhmotňují před očima. Zpívají to jiní lidi, kteří zpívají mnohem lépe než já, čistěji, mnohem výš a mnohem hlouběji. A komunikují spolu, některé zpívá najednou i dvanáct lidí. Jsem šťastný a vděčný," vyznal se muzikant.

S tím, že bude v představení účinkovat v hlavní mužské roli, původně nepočítal. "Ty úplné plenky si nepamatuji, ale myslím, že se se mnou nepočítalo. Pak to nějak samozřejmě vyplynulo," řekl Super.cz Tomáš, který ztvární spisovatele v krizi středního věku. Jeho manželku hraje Veronika Khek Kubařová (36).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám