Hlavní obsah
Článek

Lisa Marie Presley se ozvala fanouškům, aby připomněla blížící se snímek o svém otci, králi rokenrolu Elvisi Presleym, a při té příležitosti vzpomněla na svého syna Benjamina Keougha, který před necelými dvěma lety spáchal sebevraždu.

„Dlouho jsem nic nesdílela, protože nebylo co říct. Budu navždy truchlit nad ztrátou svého syna,“ začala zprávu. „Procházet tímto ohromným smutkem, který zcela zničil a rozbil mé srdce i duši, mě pohltilo,“ svěřila fanouškům s tím, že nyní se stará o blaho svých tří dalších dětí.

Dcera Riley, jejímž otcem je hudebník Danny Keough, je úspěšnou herečkou, s exmanželem Michaelem Lockwoodem má ještě třináctiletá dvojčata Finley a Harper.

Hlavní roli v připravovaném snímku Baze Luhrmanna ztvárnil Austin Butler (32).

„Austin Butler, který hraje Elvise, je úžasný. V polovině filmu jsme se s Jerrym (Elvisovým kamarádem Jerrym Schillingem - pozn.) na sebe podívali a řekli si: Wow, klobouk dolů. Věděl, jak velká výzva to je. Nedovedu si ani představit, jak z toho musel být nervózní,“ smekla před mladým hercem Presley, poté co snímek s předstihem zhlédla na soukromé projekci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám