Hlavní obsah
Článek

Novomanželé Brooklyn Beckham (25) a Nicola Peltz (27) si loni pořídili luxusní nemovitost v Los Angeles za závratných 10,5 miliónu dolarů, v přepočtu 250 miliónů korun. Původně plánovali, že dům zrenovují podle svých představ, ale nakonec se rozhodli dům prodat. Podle jejich přátel to totiž není přesně to, co si představovali. Dvojice tak nyní sídlo nabídla k prodeji, ovšem o 11,6 miliónu dráž.

Pár, z nichž oba pochází z velmi zámožných rodin, se zkrátka nespokojí jen tak s něčím. Otcem Nicoly je totiž miliardářský byznysmen Nelson Peltz a maminkou modelka Claudia Heffner. Brooklynovy rodiče zná každý – David a Victoria Beckham.

Než si tak najdou hrdličky něco lépe odpovídajícího jejich vkusu a potřebám, zůstanou v apartmánu Nicoly v Los Angeles. Dům podle zdroje z jejich okolí již kupovali s tím, že to nebude jejich vysněný dům napořád, ale původně chtěli pouze obstarat drobnější rekonstrukci a obměnit nábytek a dekorace.

Luxusní dvoupodlažní prosklená stavba s pěti ložnicemi, pěti koupelnami, posilovnou, finskou i parní saunou, bazénem, venkovním barem, lázněmi nebo vinným sklípkem je tak opět k mání…

Reklama

Další články

Načítám