Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejznámější modelka plnějších tvarů Ashley Graham (36) se pouhé čtyři měsíce po porodu dvojčat stala tváří kolekce spodního prádla, kterou vytvořila ve spolupráci se značkou Knix. S téměř osmnácti milióny fanoušky se podělila o pár záběrů, které byly pořízeny u příležitosti uvedení kolekce na trh.

Kráska z titulní stránky plavkového vydání Sports Illustrated z roku 2016 se pochlubila nejen fotkami, ale také videem pořízeným přímo při focení v průsvitné černé soupravě, kde ji pro ještě žhavější výsledek ovívá větrák, jenž si pohrává s jejími dlouhými kadeřemi.

Ashley neskrývá nadšení: „Jsem tak šťastná, že konečně mohu se světem sdílet svou kolekci pro Knix!!! Chtěla bych, aby všechny tyhle kousky byly tak krásné, že je budeš chtít předvést i na sobě.“

Ashley nejdřív proslula jako plus size modelka, později se stala jednou z hlavních propagátorek pozitivního smýšlení o vlastním těle.

Jejím manželem je video producent Justin Ervin, s nímž má již tři děti. Nejstaršímu synovi Isaacovi jsou dva roky a dvojčatům Malachimu a Romanovi čtyři měsíce. Modelka je velkou propagátorkou kojení, s oblibou například veřejně sdílí snímky, na nichž kojí obě svá dvojčata najednou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám