Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco princ William s Kate absolvovali minulý týden královskou cestu po Skotsku, španělský král Filip VI. (54) a jeho okouzlující žena Letizia se vydali na návštěvu historického regionu Las Hurdes v provincii Cáceres na západě Španělska a i oni se dočkali vřelého uvítání ze strany místních.

Královna, která už v září oslaví padesátiny, provětrala svou oblíbenou zelenou košili značky Carolina Herrera. Tu poprvé vynesla již v roce 2012 a patří mezi její favority. Ostatně i ona je proslulá podobně jako Kate tím, že udává módní trendy. Tento elegantní kousek s vázankou pod krkem ještě pozvedla květovanou sukní a sandálky na klínu v přírodní barvě.

Manželé navštívili obec Pinofranqueado u příležitosti stého výročí návštěvy tohoto místa Alfonsem XIII., jenž byl španělským králem v letech 1886 až do své smrti v roce 1931.

Rodným jménem Letizia Ortiz Rocasolano pochází ze španělské střední třídy, pracovala jako žurnalistka pro stanici ABC či CNN. S králem má dcery Leonoru (16) a Sofii (15).

Reklama

Další články

Načítám