Hlavní obsah
Článek

O pozornost médií Isabella Cruise (29) nikdy nestála, a to se i ona realizuje v umělecké sféře, vydala se cestou malování. Jelikož se společenských akcí straní a na sociálních sítích prezentuje především své kresby, jen občas se ji podaří zachytit nějakému fotografovi. Podobně jako tomu bylo tento týden v ulicích Londýna.

Devětadvacetiletá Bella, jež je nejstarší dcerou Toma Cruise (61) a Nicole Kidman (56), šikovně podpořila svého otce, když si pod džínovou bundu vzala retro tričko s námětem filmu Top Gun. Za pár dní se totiž dostane i do našich kin pokračování legendárního akčňáku z roku 1986, tentokrát nese název Top Gun: Maverick a vedle Cruise ztvární hlavní ženskou roli Jennifer Connelly.

Isabellu a jejího bratra Conora si Cruise s Kidman adoptovali v době jejich manželství, jež trvalo v letech 1990 až 2001. S herečkou mají údajně poněkud komplikovaný vztah. Naopak později s hercovou druhou ženou Katie Holmes byla mnohokrát spatřena například na společných nákupech nebo na hřišti s tehdy ještě malou Suri. Isabella je od roku 2015 provdaná za IT konzultanta Maxe Parkera, s nímž se usídlila právě v Londýně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám