Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Hana Zagorová (†75) nadále čelí zdravotním problémům. Nejenže se dlouho potýkala s následky prodělaného covidu, ale ještě ji trápí osteoporóza, která způsobila, že si zlomila několik obratlů.

Zagorová proto nadále nosí korzet a musela odložit vysněný návrat na koncertní pódia. Přesto neztrácí optimismus, a dokonce má připraveno už několik písniček na novou desku. Koncerty zrušit musela.

„To kvůli bolestem. Zlomila jsem si tři obratle. Pak ještě jeden nad nimi,“ řekla v pořadu Showtime Zagorová, jež hodně času tráví v posteli, ale i tak už má na novou desku připravených sedm písniček. Před fanoušky je ale představí, až když bude opravdu fit.

„Až to bude vypadat dobře, až budu podávat takový výkon, jaký jsem zvyklá, tak se rozběhnu a budu tam. Zatím to na rozběhnutí, musím říct, není,“ dodala smutně Zagorová, jež si náladu zlepšuje zpěvem.

„Já si pozpěvuji, abych se trošku dostala do kondice i v tomto směru. Je moc fajn, když si pozpěvuji a texty mi naskakují,“ pochvaluje si zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám