Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Perkausová (30) je moc pyšná na svého bráchu Vladimíra Čapka, který se stal vítězem reality show o přežití Survivor. Vláďa prý podobné typy soutěží hltal odmalička, a tak byla už jen jeho účast v Survivoru splněným snem. A co teprve celková výhra v soutěži!

„Vládík (nemá toto oslovení rád, ale já mu tak říkám odmala), můj o 17 let starší brácha. Vítěz letošního Survivoru. Fanouškem této hry byl snad vždycky. A vím, jak moc se tam toužil dostat. Nesmírně jsem mu to přála, ale pořád mu to nevycházelo,“ uvedla Eva s tím, že bratr to zkoušel i v jiných soutěžích.

„Když se hlásil do Robinsonova ostrova, buď neprošel, nebo se jindy projekt už během castingů zastavil, takže když mi řekl, že jde na casting Survivoru, už jsem ani neřešila, že by mu to mohlo vyjít. A vyšlo! Oznámil nám to na Vánoce, jen pár dní před odletem,“ prozradila Perkausová, jež od té doby nadšeně koukala na každý díl a svému bráchovi fandila.

„Chodila tam a zpět po obýváku, fandila, smála se, brečela a pokládala si otázku, jaká je pravděpodobnost, že se dostane do sloučení? No, možná by to mohl zvládnout. Ale vyhrát? Těžko, každý se ho tam chce přece zbavit,“ kroutila hlavou blonďatá moderátorka.

Ta prý vůbec netušila, že Vladimír vyhrál, i když byl pořad předtočen. Ani kamarádi jí nevěřili, že neznala výsledek, moderátorka se však dušuje, že o triumfu svého bratra skutečně nevěděla.

Na Vladimíra je Eva velmi hrdá a považuje ho za svůj vzor. „Brácha je pro mě příkladem, že kdo si jde za svým snem a nevyjde to napoprvé ani napodruhé, neměl by to vzdávat,“ uzavřela nadšeně blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám