Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejúspěšnějších zpěvaček současnosti Dua Lipa (28) aktuálně objíždí svět se svým turné Future Nostalgia a po dvou odehraných koncertech v Německu si během volného dne zašla prohlédnout výstavu uměleckých děl Christiana Borose, jenž svou sbírku představuje veřejnosti v bývalém nadzemním bunkru z 2. světové války.

Zpěvačka se do prostor budovy navržené Hitlerovým architektem Albertem Speerem, jež během války sloužila k ochraně civilistů a později jako vězení nebo sklad exotického ovoce, oblékla hodně nalehko. Šaty na ramínka bez podprsenky odhalovaly dost z jejího útlého těla a návštěvníci tak zřejmě nevěděli, zda obdivovat jednu z největších sbírek současného umění nebo právě odvážnou anglickou zpěvačku.

Šestadvacetiletá umělkyně s albánskými kořeny je držitelkou mimo jiné šesti cen Brit Awards, tří Grammy nebo jedenácti MTV Music Awards. Mezi její největší hity patří New Rules, Physical, Don’t Start Now, Levitating Featuring DaBaby, IDGAF či One Kiss nazpívaný s Calvinem Harrisem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám