Hlavní obsah
Článek

Lila Moss (19) úspěšně kráčí ve stopách matky, slavné modelky Kate Moss (50). Okouzluje na módních přehlídkách a v kampaních předních návrhářů, nedávno uchvátila také na plese roku Met Gala.

Nyní zapózovala pro společnou kampaň značek Versace a Fendi a na uměleckých snímcích vystavila na odiv zařízení na monitorování glykemie, které využívají někteří diabetici s cukrovkou prvního typu.

Zařízení je připevněné na těle pacienta a monitoruje hladiny koncentrace glukózy v krvi po dobu 24 hodin, což zlepšuje možnosti léčby, ale také výrazně zkvalitňuje život diabetika.

Že ho má Lila na těle, si fanoušci všimli už při Met Gala. Monitor nosí na rameni a na stehně mívá inzulinovou pumpu, která byla vidět například v září, kdy šla modelka přehlídku pro zmíněnou společnou kampaň značek.

O cukrovce promluvila už pro magazín Vogue, pro který natočila youtubové video s titulem „Co mám v kabelce“.

„Mám tu nějaké cukrové tablety pro případy, že mi klesne cukr. Jsem diabetička, takže mám i toto, což ovládá věc na mé noze, která mi dodává inzulin. To je pro mě životně důležité, takže to s sebou beru všude,“ popsala pumpu.

„Myslím, že mnoho lidí neví, že mám cukrovku. Není to viditelné pouhým okem,“ uvedla k nemoci v roce 2020 pro The Kit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám