Hlavní obsah
Článek

I když slečna u vstupu do divadla Cherry Lane v New Yorku dělala pouze zodpovědně svou práci, požadovat po Anně Wintour, aby se prokázala, bylo trochu nečekané a pro mnohé možná i troufalé. Soudě dle výrazu letité šéfredaktorky módní Bible byla sama zaskočená, ale potřebné podklady pro vstup biletářce i zdravotní pracovnici ukázala.

Dvaasedmdesátiletá Wintour byla údajně požádána o předložení dokladu o očkování proti covidu-19, aby mohla být do prostor divadla vpuštěna, s čímž neměla problém a očkovací průkaz ukázala. Zdravotní pracovnice ji pak ovšem požádala i o průkaz totožnosti s fotografií. Zpočátku sice šéfredaktorka působila překvapeně, ale nakonec vyloudila dokonce i úsměv.

Pro obávanou americkou módní osobnost, která se stala inspirací pro film Ďábel nosí Pradu s Meryl Streep, to tak dost možná byla nová zkušenost. Je zvyklá spíš na to, že jsou její příchody dlouho dopředu očekávány a uvaděči před ní div nedělají pukrle. Její tvář s charakteristickým účesem rozhodně patří k těm nejrozpoznatelnějším na světě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám