Hlavní obsah
Článek

Vypadá jako starší sestra svých náctiletých dcer. Málokdo by hádal, že Iva Kubelková (47) nedávno oslavila 45. narozeniny. „Já to zase tolik neřeším. Mám pocit, že v každém věku mohou přijít krásné věci. V určitém věku si zároveň člověk nemusí tolik stresovat jako v době, kdy byl hodně mladý. Mám pocit, že pětačtyřicet je krásný věk,“ řekla Super.cz Iva na představení kolekce spodního prádla značky, které propůjčila svou tvář i tělo.

„Každá fáze života je důležitá. Když si člověk dokáže vyzobat jen to krásné, co v tom věku dokáže prožívat naplno, tak je to nádhera," dodala Kubelková.

Modelce, moderátorce, zpěvačce a herečce v jedné osobně v současné životní fázi nic nechybí. „Moje dcery už jsou parťačky, můžu se víc věnovat své práci, a i s partnerem na sebe máme víc času. Tohle všechno si vychutnávám.“

Kubelková ale nehodlá přestat s časem zápasit.

„Po čtyřicítce jsem začala vnímat, že tělo začalo fungovat jinak. Metabolismus se zpomalil, vše začne mít jiný režim. Pokud se člověk chce udržet, tak to stojí víc času a energie. Začala jsem víc cvičit, intenzivně na sobě pracovat. Teď jsem do toho musela šlápnout, protože jinak to nejde. Naštěstí svaly mají paměť, a tak čím víc tomu člověk věnuje času, energie a prostoru, tak mu to tělo vrátí,“ dodává Iva Kubelková, která si díky dobré genetické výbavě a vlastní píli může troufnout nafotit i kampaň spodního prádla.

Související témata:

Další články

Načítám