Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní divu Pavlínu Senič (48) vídáme na vystoupeních obvykle ve velké večerní róbě. Ta se ovšem nehodí pokaždé. Jelikož s kolegyněmi vystupují i na méně klasických akcích, například s Daliborem Jandou, bylo potřeba outfit poněkud zcivilnět.

"Musím přiznat, že to, abychom se s Opera Divas sladily, je oříšek. Nemáme moc času, domlouváme se po esemeskách, takže to dopadá tak, že si každá přinese třeba šest modelů a ladíme je až na místě. Asi bychom potřebovaly nějakého módního návrháře, který by nás společně oblékal," svěřila Pavlína, která svoji jevištní image vkládá do rukou stylisty.

Protože chtěla svůj model odlehčit, navrhl jí několik outfitů, které spojovalo to, že místo šatů mimořádně oblékne kalhoty. "Kdybych měla třicet kilo i s postelí, tak bych se asi cítila lépe. Nebo o těch třicet kilo míň. Ale protože to tak není a věk už je taky trošku vyšší, cítím se trochu nervózně. Ale důvěřuji Martinu Gruntorádovi, že by mě nevypustil v něčem, co by mi neslušelo," smála se Pavlína, s níž jsme v našem videu mj. probrali i to, kolik musí mít operní diva v šatníku modelů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám