Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od působení v seriálu Charlieho andílci jako by nezestárla ani o den. Fanoušci nepřestávají obdivovat mladistvý vzhled herečky Jaclyn Smith (76). Dokonce se shodují, že vypadá stejně skvěle, jako když účinkovala v kultovním seriálu jako Kelly Garrett.

Ten běžel na amerických obrazovkách v letech 1976-1981 a jejími kolegyněmi byli Farrah Fawcett a Kate Jackson.

Jaclyn je velmi aktivní na sociálních sítích. A když se například v prosinci podělila o fotku se synem Gastonem Richmondem, fanoušci ji komentovali slovy, že vypadá spíš jako jeho sestra.

„Řeknu vám, byla to dobrá fotka. Dobře načasovaná a skvěle nasvícená,“ vyjádřila se ke snímku pro Page Six.

Herečka je od roku 1997 vdaná za kardiochirurga Brada Allena a jde o její čtvrté manželství. Předtím byla vdaná za Rogera Davise (1968-1974), Dennise Colea (1978-1981) a Tonyho Richmonda (1981-1989).

Ze třetího manželství s Richmondem má dvě děti, zmíněného Gastona (40), který působí v Hollywoodu jako kameraman, a dceru Spencer (36). Ta má pětiletou dceru Beu, zatímco Gaston dvouletou Olivii Rose. Jaclyn je tak už dvojnásobnou babičkou a roli si velmi užívá.

„Je to nejlepší věc v životě. Ukradla bych je, kdybych mohla,“ rozněžnila se při zmínce o vnoučatech pro Page Six.

A čemu vděčí za svůj mladistvý vzhled? Vyznává zdravý životní styl, pravidelně cvičí jógu a nedá dopustit na zelené smoothie, které podle ní dělá zázraky.

Reklama

Další články

Načítám