Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na obrazovky se vrací nová řada dokumentární reality show Utajený šéf. V prvním díle se diváci setkají s Petrem Tichavským, provozním ředitelem sítě kaváren. Pro roli stážisty a brigádníka byl ochoten jít do pořádné proměny.

Úspěšný manažer firmy se díky šikovné vizážistce proměnil tak, že ho nepoznala ani vlastní manželka. Maskérka se mu totiž rozhodla oholit polovinu hlavy a vytvořila mu účes á la Krkovička. Vousy následně také oholila a nechala pouze knír. Celý vzhled pak doplnila umělým předkusem a brýlemi.

„To je celý táta! Kde mám vlasy?! Nejsem samozřejmě zaujatý vůči nikomu, ale toto bych nepřijal,“ reagoval podnikatel na proměnu. Během natáčení pořadu si pak vyzkoušel, jaké to je ohánět se za barovým pultem a v kuchyni svých poboček.

Gastronomie patřila v covidu k nejvíce zasaženým oblastem a vedení podniků přemýšlí, jak v případě další krize ušetřit. Tichavský chce během své inkognito cesty po jednotlivých provozech zjistit, jak efektivně fungují a jestli nabízí prostor pro případné propouštění.

„Vím o tom, že si o mně zaměstnanci myslí, že víc kritizuju, než chválím. Já si to uvědomuju, ale prostě jsem nastavený na výkon. Mojí motivací je zjistit, zdali je jednou z cest v případě návratu pandemie v další vlně i propouštění zaměstnanců,“ uvedl, s jakým cílem do projektu vstoupil. Jak si poradí, diváci uvidí v úterý večer.

Reklama

Další články

Načítám