Hlavní obsah
Článek

Soudě alespoň podle velikosti bříška by mohla barbadoská diva porodit každým dnem. Rihanna (36) si ani v poslední fázi těhotenství nechce nechat ujít randíčka se svým partnerem A$AP Rockym (33), a jelikož možná oba tuší, že si po porodu jejich prvního společného potomka tolik zábavy neužijí, večery doma v teplácích trávit nehodlají…

Zatímco sobota byla pro RiRi částečně pracovní, když se s fanoušky podělila o svou rutinní péči o pleť s přípravky vlastní značky Fenty Skin, v neděli už musela vyrazit do víru velkoměsta. Den matek tak dvojice zakončila stylově v luxusní restauraci Giorgio Baldi v Santa Monice a zpěvačka se na to opět dokonale vyfikla.

Ve stříbře oděná od hlavy až k patě vypadala senzačně a jen potvrdila, že si užívá své těhotenské tvary, které chce dát na odiv. RiRi oblékla stříbrné spodní prádlo a set třpytivého topu a minisukně odhalující naprosto vše. Model pak doladila ještě šperky, sandálky a kabelkou Balenciaga, vše ve stejném tónu. Dojem ještě většího luxusu pak podtrhl kožešinový šál přes ramena.

RiRi tak opět potvrdila, že je právem považována za módní ikonu, která i těhotenskou módu dokáže posunout do zcela nových dimenzí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám