Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární zpěvák Nick Cave (64) v pondělí oznámil, že jeho syn Jethro Lazenby zemřel ve věku 30 let. Příčina jeho skonu zatím nebyla oznámena, čtyři dny před smrtí byl nicméně propuštěn z vězení, kde si odpykával trest za napadení své matky Beai Lazenby.

Byl propuštěn na kauci a soud mu nařídil léčbu závislosti na návykových látkách, k tomu dostal zákaz se k matce přiblížit na dobu dvou let. Diagnostikovali mu schizofrenii, která podle jeho právníka měla ovlivnit Jethrovo jednání.

Rodák z Melbourne se živil jako model a na kontě měl i několik hereckých rolí, kariéru mu ale hatily duševní problémy. S jeho matkou, známou modelkou, byl Nick Cave ve vztahu v roce 1991, se synem se ale podle Jethrových slov do jeho sedmi let nevídal.

Bohužel nejde o první tragédii v Nickově rodině. V roce 2015 už o jednoho syna přišel. Tehdy teprve patnáctiletý Arthur spadl po požití LSD z útesu v Brightonu.

Arthurovou matkou byla zpěvákova současná žena Susie Bick, s tou má Nick také syna Earla (21). Se zesnulou ženou Viviane Carneiro pak měli Luka (30).

Vzhledem k tomu, že Nick přišel už o druhé dítě, fanoušci, ale i jeho přátelé z řad celebrit zaplavili sociální sítě kondolencemi.

„Bolí mě z toho srdce, svět je zkur*eně nespravedlivý,“ vyjádřil se mezi prvními komik Dom Joly na Twitteru.

„Mé srdce je naprosto zlomené. Všichni víme, že život je krutý, ale pohřbít dva syny je vyloženě mučivé,“ kondoloval jeden z fanoušků.

„Nikdo si nezaslouží přijít o dítě. A ještě méně lidí by tím mělo projít dvakrát,“ přitakal mu další.

Jethro působil jako model. Slavnému otci se velmi podobal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám