Hlavní obsah
Článek

Taťána Kuchařová (36) stále více zkracuje vlasy. Říká se, že ženy stříhají vlasy, když prožívají změny v soukromém životě, a nejinak je tomu u Taťány, která se nedávno rozvedla s muzikantem Ondřejem Gregorem Brzobohatým. "Asi jste si všimli, ano," řekla Super.cz s úsměvem Taťána.

"Vlasy teď stále zkracuji, je to tak. Mám chuť nyní měnit image. Nejsem závislá na jednom looku, ráda to v poslední době měním," upřesnila Kuchařová na finále soutěže Miss Czech Republic, kde zasedla v porotě a také nasadila korunku nové královně krásy.

"Jsem ráda, že jsem mohla vidět úžasnou show a blahopřeji Táně Makarenko. Jsem ráda, že to konečně vzala do ruky schopná žena, a také za to, že jsem tu naši vyslankyni na Miss World, soutěže, kterou jsem před lety vyhrála, mohla korunovat," usmívá se Taťána.

Vítězka Krystyna Pyszková pro ni byla favoritkou. "Ráno jsem viděla holky nenalíčené, ona prostě zářila. Má jiskru v oku, je to milá holka. Všechny holky studují vysoké školy, nejsou to žádné hlupačky. Úroveň byla neuvěřitelná. Komu čest, tomu čest," dodala Kuchařová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám