Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří k nejsledovanějším ženám světa a kamkoli dorazí, budí pozornost. Nejen titulem a společenským postavením, ale také svou krásou a elegancí. Vévodkyně Kate (42) je ikonou, která inspiruje miliony žen po celém světě, nejen v oblékání, ale také účesem.

Zatímco v minulosti Kate nosila vlasy jemně zvlněné, v poslední době si zvykla mít je rovné, za ušima a s pěšinkou uprostřed. Vyniknou tak její obličejové rysy a šik a svěží účes jí podle kosmetických expertů ubírá roky.

„Dát vlasy za uši zvýrazní lícní kosti, čelist a zářivou pleť a také přitáhne pozornost k očím, což pozvedne vzhled a dodá mladistvý look,“ řekla Daily Mailu stylistka Lily Jeffreys.

Podle stylisty Nicka Willise je navíc styling rovných vlasů s pěšinkou uprostřed velmi v kurzu. „Snadno se udržuje, vypadá elegantně a hodí se pro každou příležitost. A na Kate je to čistá elegance,“ uvedl.

Poprvé se Kate s novým účesem objevila během nedávné návštěvy Karibiku a tak si ho oblíbila, že jej nosí i dál. Jak jí to sluší, posuďte na fotkách pod článkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám