Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na konci března bylo oficiálně rozvedeno manželství Taťány Kuchařové (36) a Ondřeje Gregora Brzobohatého (41). Miss World 2002 se z rozchodu dlouho vzpamatovávala, nyní má konečně pocit, že dokáže jít dál.

"Bylo to bolestivé, byla to zrada, ale myslím, že jsem z toho nejhoršího venku. Myslím, že už to dám. Začala jsem nový život a těším se z toho. Jdu dál, nic jiného mi nezbylo," řekla Super.cz Kuchařová na finále Miss Czech Republic, kde nasazovala korunku nové královně krásy.

Je už tedy bolestivý rozchod za ní? "Jsem určitě za půlkou. Zdravému člověku trvá 6-36 měsíců vzpamatovat se ze ztráty, ze životní změny. Ostatní to zvládnou za týden, za měsíc. Já jsem zdravý člověk, který se s tím vyrovnává standardně. Bylo tam hodně investováno, věřila jsem všemu až do poslední chvíle. Trvá to, ale jsem na dobré cestě. Mám obrovskou podporu přátel, rodiny, lidí, kteří si také prošli toxickým vztahem. Je to na dobré cestě," usmívala se modelka.

"Teď už se opravdu moc těším na nový život. Pracovně zažívám nejkrásnější roky. Jsem úspěšná, šťastná, rozjela jsem svoji značku. Pracovně to je fantastický, tak teď už jen najít toho parťáka do života," dodala Kuchařová

Reklama

Další články

Načítám