Hlavní obsah
Článek

Pětadvacetiletá kráska Brooks Nader strávila čtvrteční odpoledne velmi příjemně. S manželem Billym Hairem skotačila v moři a opalovala se na pláži v Miami. Sexy rodačka z Louisiany patří do stáje modelek magazínu Sports Illustrated a při pohledu na její křivky v bikinách se asi nikdo nediví, proč tomu tak je…

Brooks tentokrát sáhla po zlatých bikinách a přes boky si ovázala šátek. Horní díl se zdál být poněkud těsnější, a tak se jí poprsí dralo ven všemi směry. To ale rozhodně modelce neubíralo na sexappelu a mnozí přítomní pánové tuto skutečnosti jistě vyhodnotili naopak velmi pozitivně. Mají ovšem smůlu, Brooks má oči jen pro svého muže, za nějž se provdala před třemi lety v New Orleans.

Nader vyrůstala v Baton Rouge se svými třemi mladšími sestrami a vystudovala v roce 2019 univerzitu Tulane, kde získala titul v oboru finanční management. Od roku 2016 se ale rovněž věnuje modelingu. Agent Chad Gavery ji tehdy oslovil na jejím Instagramu. Podepsala smlouvy s agenturami v New Yorku, Los Angeles, MIami, ale i v Evropě. Mezinárodního povědomí dosáhla ale až v roce 2019 právě díky spolupráci s věhlasným magazínem. Její první focení pro Sports Illustrated probíhalo v roce 2020 na Bali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám