Hlavní obsah
Článek

Nebyl to žádný Ples v Opeře, nicméně na premiéry filmů, v tomto případě seriálu, zvlášť, když se konají v prvorepublikovém kině Lucerna, se na dress code dbá. Proto jsme byli sami zvědaví, jak známé dámy dorazí na první promítání minisérie Iveta před televizním uvedením na kanálu Voyo o zpěvačce Ivetě Bartošové (†48), které se tam konalo.

Jako první nám samozřejmě padly do hledáčku herečky, které ztvárnily hlavní role. Především Anna Fialová, která si zahrála roli titulní, tedy Ivetu Bartošovou, a Eliška Křenková. Ta hraje její setru Ivanu. Dlužno říct, že ve svých šestapadesáti vypadá skutečná Ivana, která na premiéře nechyběla, fantasticky a vychytala i elegantní outfit.

Kromě nich mnoho známých dam do Lucerny nedorazilo. Podívat se přišla Patricie Pagáčová (35), která ve snímku ztvárňuje menší roli. Také vítězka reality show MasterChef Besky nebo moderátorka Kristina Kloubková (47), která zde byla pracovně. Se synem Petrem, jehož měla ze vztahu s Petrem Sepéšim, se ukázala i jeho maminka Marie, a premiéru si nenechala ujít ani těhotná herečka ze seriálu Ulice Barbora Mudrová.

Jak jim to slušelo, můžete posoudit v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám