Hlavní obsah
Článek

Krédem, že všeho moc škodí, se rozhodně neřídí Australanka Tara Jayne McConachy, které se doma přezdívá královna plastik. Za nejrůznější procedury už utratila v přepočtu přes 5,6 miliónu korun a ačkoli její výčet operací je už nyní v jejích třiatřiceti letech pořádně dlouhý, rozhodně není konečný.

Tara je typickým příkladem osoby závislé na plastické chirurgii. Podobně tomu je například u Jessiky Alves (40), dříve takzvaného Kena Rodriga Alvese, jež tak dlouho experimentovala s úpravami zevnějšku, až se nakonec nechala přeoperovat na ženu a nyní se zdá být konečně ‚ve své kůži‘, ale ani nyní se zákroky neskončila.

Pokaždé, když bývalá zdravotnice Tara vyrazí ven, jde o výživnou podívanou. Z poslední doby jistě stojí za to její růžová kreace při procházce po mole či večeře s neznámým mužem, na kterou se vyzbrojila opravdu dramatickým lookem, kdy na sobě měla leopardí těsný overal doladěný kozačkami nad kolena a rádiovkou na hlavě. Obzvlášť extrémní byl ale především její make-up.

Ještě kurióznější byla ovšem její opalovačka a promenáda po pláži v Melbourne. Do moře se pochopitelně s tak důkladně propracovanou fasádou neodhodlala, ale opalovat se do ještě méně zdravé barvy, to ano. Těžko říct, zda okolí šokovala více svou tváří, či vychrtlou postavou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám