Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvůli lásce ke 199 cm vysokému fotbalistovi Tomáši Petráškovi se bývalá Miss Czech Republic, kráska s dvoubarevnýma očima a přírodními trojkami Kateřina Kasanová (25), odstěhovala do Polska, aby ho podpořila v jeho kariéře. Zdá se, že jí to vychází, protože jeho klub Raków Częstochowa vyhrál před pár dny Polský pohár. A i modelka je v Polsku spokojená.

V Česku se Katka objevila po delší době, když předváděla na poslední přehlídce módní návrhářky Tatiany Kovaříkové, jejíž tváří před dvěma roky byla. "Snažím se plánovat práci dopředu, abych nejezdila tam a zpátky. V Polsku mám skvělou agenturu ve Varšavě, hodně tam pracuju, hlavně fotím, přehlídku jsem ještě neměla. První práci jsme dostala už po čtrnácti dnech a mám tak čtyři až pět zakázek měsíčně v různých městech od Varšavy přes Krakov například po Katowice. Ale instagramové spolupráce mám z Česka, v Polsku ještě nemám tolik sledujících," vypočítala.

V našem videu jsme si povídali i tom, jak jí funguje vztah. A shodou okolností byla pražská přehlídka tou první, kterou její partner osobně viděl. "Já za ním jela v neděli do Varšavy na otočku, když měli zápas a vyhráli Polský pohár. A on měl jeden den volno, tak přijel zase podpořit mě, takže jsem byla trošku nervóznější než obvykle," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám