Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pár týdnů se opět spekuluje o návratu herce Marka Lambory (28) a modelky Andrey Bezděkové (29). Andrea comeback vyvracela, nyní se poprvé vyjádřil také Lambora, který si jinak své soukromí velmi střeží.

"Comeback není, jsme kamarádi, máme se rádi. Je dobře, že přátelský vztah pokračuje. To se asi měnit nebude. Máme si co říct, ale žádný návrat se nekoná," řekl Super.cz Lambora, který je rád, že jsou s Andreou stále v kontaktu a zůstali přáteli.

"Pokud se lidi dokážou rozejít hezky, navzájem se pochopí, zášť nemůže vzniknout. Když to jde, mám vždycky radost," upřesnil Lambora na autogramiádě nového filmu Láska hory přenáší, kde hraje.

"Jsme tady jako propagace filmu, který si myslím bude velmi dobrý," vysvětluje Marek.

Jak to má nyní v soukromém životě, měl s kým slavit 1. máj? "Se všema je potřeba slavit," usmívá se Marek.

Lambora také prozradil, že po létě plánuje jednu velkou změnu. Dlouhé vlasy, které milovaly jeho fanynky i v seriálu Slunečná, zřejmě shodí. "Ještě v létě mám něco, kde musím mít dlouhé vlasy. Pak přemýšlím, že to ostříhám. Úplně. Nejlepší by bylo, kdyby to bylo do nějaké role. To by mi dalo odvahu to udělat. Určitě bych chtěl změnu, už mě patka a česání nebaví," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám