Hlavní obsah
Článek

Kdo nabyl dojmu, že se zub času na někdejším blonďatém sexsymbolu Pamele Anderson (56) nevratně podepsal, bude jistě mile překvapen. Hvězda Playboye a seriálu Pobřežní hlídka totiž v úterý večer předvedla, že ještě rozhodně nepatří do starého železa a stále umí být zatraceně přitažlivá.

Kanadská rodačka oděná do černého overalu se ochotně podepisovala fanouškům po skončení svého vystoupení před newyorským divadlem Ambassador. S jejími typickými blond loknami, naditým výstřihem a rudými rty vypadala, jako by neztratila téměř nic ze svého sexappealu z dob největší slávy před třemi dekádami.

Pam totiž aktuálně září na Broadwayi v muzikálu Chicago, a to rovnou v hlavní roli Roxie Hart. V minulosti již tuto postavu ztvárnily například Brooke Shields, Melanie Griffith, Christie Brinkley, Lisa Rinna, Ashlee Simpson a další.

Jak je vidět, Anderson po rozvodu s bodyguardem Danem Hayhurstem, s nímž vydržela v manželství třináct měsíců, nabrala nový dech a bez muže po boku jí to naopak velmi svědčí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám